Eggedosis uten egg

Følger opp serien med sitater fra barnemunn.

I dag vil jeg fortelle om en artig uttalelse Astrid kom med da hun og hennes gode venninne, June, skulle lage bursdagskake til 11-årsdagen hennes.


Da jentene hadde jobbet konsentrert og nøyaktig og alle ingrediensene var blandet sammen, var Astrid noe skeptisk til kakerøras utseende. Hun så vurderende på blandingen og uttalte:

"Dette ser mest ut som eggedosis - uten egg!" 

Haha. Hva er det igjen da, liksom!?

Med til historien hører det at kaka ble både flott og god da den var ferdig:Jubilanten ser fornøyd ut med sin egenproduserte rosa hjertekake og masse annet snadder.

♥ ♥ ♥

Håper du får en herlig onsdag iblandet litt humor underveis!

Én kommentar

Dicteee .

10.02.2010 kl.11:21

Hihi, søtt : ) Eggedosis uten egg :'D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits