Jeg er tjukk i hue

...bokstavelig talt.

Anne Hathaway, som er filmaktuell i den romantiske "Valentine's Day", som har kinopremiere på fredag, synes derimot hodet hennes er for lite. Stakkars dame! Hehe. Jeg må le litt for meg selv her jeg sitter når jeg leser slike artikler. For det første er det jo noget spesielt å gå ut og gjøre nummer ut av hodestørrelsen sin, og for det andre er det jo typisk media å "gå på" slike utspill og lage saker på det. Jeg bryr meg i hvert fall ikke det minste om den eller den har så eller så stort hode. Bortsett fra mitt eget, selvfølgelig. Hehe. Er jo ikke sikkert dere er mer interessert i å høre om mitt hode enn jeg er om frk. Hathaways, men jeg kom nå på et lite hodestørrelsesminne som jeg kort kan referere allikevel. Det hendte da jeg var russ og klassen skulle bestille russeeffekter. Vi leste på forslag til russekort, diskuterte og vurderte hva vi ønsket å kjøpe og hva vi burde kjøpe, samt målte oss både her og der for å få rett størrelse på både dresser OG luer. Jeg husker da vi målte hodene til hverandre og jeg måtte måles på nytt for å dobbeltsjekke resultatet. Jeg var nemlig tjukkest i hue av alle, og sammen med klassens største brande av en gutteslamp måtte jeg, som eneste elev, ha russelue i str. over 60. Vel vel, jeg ler jo av det nå, men jeg husker at jeg syntes det var flaut den gangen. Hvis noen lurer så var jeg russ i 1989. Begynner å bli noen år siden, ja. ;-)Uansett - hodet mitt er som det er uten at jeg sliter med store traumer av den grunn! Har etter alle disse årene innfunnet meg med at jeg faktisk er tjukk i hue, men det er utenpå!! Så det så. ;-)

Stikkord:

5 kommentarer

Gunn

09.02.2010 kl.21:04

må le litt nå...jeg bestilte for liten lue og det så ut som om øya var grodd ut i fra nesevingene mine...:D For man måte jo bruke lua og..:) Var forøvrig blåruss jeg da :)

Med andre ord

09.02.2010 kl.21:36

Gunn Berit: Haha. Du hørtes fiiin ut. ;-) Ja, klart man må bruke lua! Hvis jeg hadde vært blåruss, hadde fargen kledd meg bedre og fargen hadde også passet bedre på bloggen min, hehe. MEN jeg var rødruss, noe som var en forutsetning for å bli lærer. Så da ble det som det ble, og min lue passet perfekt!!
Hehe fniser for meg sjøl her. Va sikkert bra krise da...men no vet man bedre. Lar sæ ikkje vippe av pinnen av smådetalja

Terese

09.02.2010 kl.23:41

Hehe, 60 er da ikke så ille? Husker jeg hadde 58 i størrelse :)

Med andre ord

10.02.2010 kl.07:51

Terese: Neida, 60 er ikke så ille. Jeg skrev dog ikke noe om hvor mye over 60 jeg hadde. ;-P

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits