Hvor ofte bytter du kjøkkenklut?

Jeg regner meg som normalt hygienisk og velger å tro at jeg har det rimelig rent og ryddig hjemme. De som kjenner meg vil nok si at jeg er mer enn normalt opptatt av hygiene, men det får stå for deres egen regning. ;-)

Jeg leste denne artikkelen nettopp, hvor det blir anbefalt oss å bytte kjøkkenkluten vår 4 ganger i uka, eventuelt benytte engangskluter. En avstemning i denne artikkelen viste meg at bare 30 % av oss bytter kluten 2-4 ganger i uka og over halvparten sjeldnere enn en gang i uka. For meg høres det "ekkelt" ut og jeg vil gjerne høre fra dere om vanene deres i så måte. Hos oss benytter vi miljøkluter til kjøkkenet fra Norwex, som jeg er veldig godt fornøyd med, og jeg bytter nok 3-4 ganger i uka, vil jeg anslå.


Kjøkkenklut fra Norwex.

Jeg bare lurer: Hvor ofte bytter du ut kluten på kjøkkenet?

3 kommentarer

Gunn

09.02.2010 kl.15:58

Jeg teller ikke, men prøver å ta den før den ser mindre bra ut, så det blir nok ca annenhver dag tenker jeg...finnes jo ikke noe mer horribelt enn en sur kjøkkenklut!! Deretter legges de i vaska og kokes!

Med andre ord

09.02.2010 kl.16:04

Takk for støtten! Hehe. Da er det ikke bare meg. Og nå SKAL jeg faktisk gå og ta den hvilen jeg snakka om. ;-)

Chalten

09.02.2010 kl.19:32

Jeg er ikke den som gjoer dette, men min "mor" er ogsaa mer enn opptatt av aa ha det reint saa jeg gaar ut ifra at det skjer ganske ofte.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits