Prolaps=kollaps og koselig lunsjavtale


 
Diddl og jeg spretter fram for å konstatere at den nye uka er i gang!

Hverdagen min er forholdsvis ensformig og monoton om dagen. Resultatet av MR-undersøkelsen kom i posten og ga meg det svaret jeg fryktet: Det er påvist nytt prolaps, skjevheter i nakkevirvler og litt annen snacks. ;-) Nå er det ikke sånn at prolaps er ensbetydende med total kollaps, hehe, men det setter i hvert fall klare begrensninger i forhold til hva jeg klarer å gjennomføre i løpet av en dag. Legen min ringte nå på morgenen og fortalte at hun skulle henvise meg til nevrokirurgen igjen for nye undersøkelser og hjelp til å legge opp løpet videre. Inntil videre hviler jeg mye og gjør ting i mitt tempo (som er laaangt under mitt normale sprinttempo!), men innimellom tvangshvilingen orker jeg heldigvis å kose meg litt også.

I dag er jeg så heldig å være invitert til min kjære venninne Anne-Kristin på lunsj. Hun er en racer på kjøkkenet, som jeg har skrevet tidligere, så frokosten i dag ble litt begrenset for å kunne ha plass til litt snadder om et par timer. Jepp, Anne-Kristin - forventningene er på topp! ;-)


"ForeverFriends" er så skjønne, synes jeg, og symboliserer her
Anne-Kristin og meg mens vi skravler og koser oss med den
deilige lunsjen jeg ser for meg at vi skal innta om litt. ;-)


Senere i dag blir det som vanlig middag, lekser, henting og bringing. I dag står både kor, turn og innebandy på programmet for ulike familiemedlemmer, så det gjelder å holde hodet kaldt og strukturere logistikkgenene for å få timeplanen til å gå opp. Tipper vi fikser det denne gangen også! ;-)

Ønsker deg en strålende start på uka der du er!


6 kommentarer

matpakkemamma

08.02.2010 kl.10:05

Kos deg med venninnefrokost! Håper nakken blir bedre. (Min har også slått seg helt vrang. :-S)

Karianne Bakken

08.02.2010 kl.11:50

trøster deg med at i blant så slår ting seg på vranga, både fysisk og psykisk.. Håper du får hjelp - tvangshviling høres kjedelig ut..

:-/

Gunn

08.02.2010 kl.13:06

uff, jeg kjenner meg igjen. Man har jo livslyst selv om enkelte deler av kroppen ikke vil være med. Så gudskjelov klarer man å kose seg litt innimellom. Jeg har forøvrig lært meg å leve med smertene, men det hindrer meg i å jobbe pga at dagene er så enormt ulike. Enkelte dager er jeg kun inne og må holde foten høyt, andre dager føler jeg at jeg klarer alt...men kollapser etterpå. Og man lærer jo aldri. Siden jeg er så enormt æreskjær funker det derfor ikke at jeg jobber litt, fordi jeg aldri ville følt jeg fikk gjort nok. :) Men men. Godt man har ett samfunn som gjør at man får lov til å være hjemme når man ikke er arbeidsfør sier nå jeg. Jeg har ett håp om at snart...snart er det min tur :) Men tror dessverre det ikke er på denne siden av sommeren. Skal sette igang med fysioterapi nå om to uker, og tabletter har jeg fått...så vi er da igang :D Håper uken gir deg masse godt, og at du får noen fine stunder. Lunsj hos ei god venninne er absolutt en god start på uken :)

Vi har barseltreff med lunsj nå på onsdag og skal til ett vennepar på "spillkveld" lørdag...Herlig!! :)

Med andre ord

08.02.2010 kl.15:16

Karianne Bakken: Takk for kommentaren, Karianne. Jeg har jo vært gjennom denne mølla tidligere og vet hva jeg går til. Det fine med å få stilt diagnosen er at jeg vet hva jeg har å forholde meg til, jeg slipper grubling og luring og venting. Nå må jeg bare innse at jeg må ta tida til hjelp for å bli bedre, og lære meg å leve med smerter og svimmelhet. Både fysisk og psykisk går det opp og ned.

Vil ønske deg lykke til med å komme i gang i arbeidslivet og med samtaler og annet du må gjennom i tida som kommer. Tenk positivt og tenk på alt du har oppnådd allerede. Du fikser nok resten også! ;-)

Linn Elisabeth

08.02.2010 kl.15:35

Ånei!! Dumt å høre da!! Lykke til videre med alt du skal gjennom :)

Ellers var det såvisst DEG Hege jeg mente ja, så det antok du fullstendig rett i hehe ;)

Utrolig koselig å høre fra deg, skal linke deg så jeg lettere finner bloggen din! :)

Stor klem!

Martotopia

08.02.2010 kl.19:29

Nye varer vert lagt ut i butikken heile tida, så det er meir å vera på riktig stad til riktig tid eigentleg. Er du der når ein stenger om kvelden, og står utanfor når butikken opnar vil du finne akkurat det same.

Leit etter det du ynskjer deg, og ha i minnet ting du treng. treng du eit par finsko til eit besøk du skal i, så tenk over at du treng det mens du leitar.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits