Fredda'n

Jeg er i fredagsmodus!
Høres ikke det herlig ut?

Siden jeg er sykemeldt for tiden er dagene mindre innholdsrike og strevsomme enn vanlig, men jeg gleder meg allikevel til helga. Da er mine kjære også hjemme og vi kan kose oss sammen. Som vanlig står litt håndball på helgeprogrammet her hos oss. Astrid trener på fredager og så er det som oftest kamp i helga. Denne helga blir det bortekamp mot Havørn. Er ikke sikkert på hvor Havørn er i geografien, det høres jo ut som et forblåst sted ute i havgapet(!), men det skal vi nok finne ut av i god tid før dommeren blåser i gang kampen.

Helgekvelder innebærer familiekos. Da slenger vi oss samlet opp i kosesofaen, inntar ulike godsaker og titter som regel på TV, ikke ulikt de fleste andre familier, vil jeg tro. ;-) I kveld er det finale i Korslaget og i morgen utløses spenningen i Melodi Grand Prix, så vi skal nok ikke lide noen nød. Vi merker imidlertid at jentene begynner å bli store. Sukk, hvor ble småbarnstida av? Det er ikke alltid de vil sitte med oss, kanskje er de på overnatting eller har overnatting av venner, kanskje har de andre planer. Det som i hvert fall merkes er at de ofte er like lenge oppe som oss voksne. Tidligere koste vi voksne oss gjerne med et glass vin, musikk og prat når småtrollene sov søtt i sengene sine, men nå hender det like ofte at tuppene er like utholdende som oss og at vi går til sengs omtrent samtidig. Hvor blir egentlig tida av? Her kan du se det aller første bildet som ble tatt av jentene sammen:


Andrine er her 1 dag gammel og Astrid og Anna kom på besøk på
sykehuset som stolte storesøstre. Siden Andrine har bursdag dagen før Astrid,
er dette Astrids 6-årsdag. Anna er 4 1/2 på dette tidspunktet.

For øvrig er denne helga foreløpig ganske planløs, men da pleier vi å finne på så mye kjekt at jeg regner med at den blir både innholdsrik og trivelig. Vi pleier å være spontane og flinke til å gjøre koselige ting sammen. Den eneste planen så langt, bortsett fra håndballen, er at min gode Benn Peter skal støvsuge hele huset! Jeg klarer å gjøre det meste av husarbeid i små mengder av gangen, men det å støvsuge er en for stor belastning på nakken. Da stiller selvfølgelig Benn mer enn villig opp! ;-)

Apropos nakken... Jeg leste i går at vår eminente kronprinsesse også er sykemeldt på grunn av nakkeplager og derfor avlyser sin planlagte reise til OL i Vancouver. Nakken min er riktignok langt fra god, men jeg tenkte allikevel at jeg kunne stille meg disponibel som hennes erstatter ved kronprinsens side! Jeg skulle virkelig vært totalt ubevegelig i horisontal stilling før jeg ville avlyst noe sånt. Konkluderer med at enten er Mette Marits nakke mye verre enn min, eller så er hennes interesse for vintersport mye mindre enn min. ;-)

Nå står litt helgefiksing på planen min. 

Legger ved en nydelig sang til dere, som passer veldig fint som stemningsskaper sammen med rødvinen i kveld:
     


Da gjenstår det bare å ønske alle leserne ei helg helt etter eget ønske.
Nyt den, for husk at den kommer aldri tilbake! :-)5 kommentarer

Benn Peter

05.02.2010 kl.13:57

Det blir ikke nåkka Michael Buble i kveld.. Det blir Volbeat på full fræs...

Nordnorsk

05.02.2010 kl.14:48

Han e flink han der Benn Peter, men ut fra bloggen din e han nord fra og vi som kommer derfra e bra flink. Æ har vaska huse heime hos oss, vel å merke i går, men det e gjort.(æ e hannkjønn)

Lykke tel på håndballkamp. Har ikkje fått rapport om resultatet mot Sandnes.

Kos dokker med rødvin etter at Benn e ferdig med støvsuger`n :-)

Med andre ord

05.02.2010 kl.14:50

Benn Peter: Det går jo an å gå for en god blanding av de to, kombinert med litt Beth Hart og Cat Power. Da tror jeg vi skal bli fornøyde, begge to. ;-)

Med andre ord

05.02.2010 kl.14:58

Nordnorsk: Takk for kommentaren, du nordnorske mann! Koselig med mannlige lesere, altså. ;-)

Jepp, Benn er flink! Når han vil, vel og merke. Det hender han vil, men jammen hender det han ikke vil også og da er han ikke til å rokke. Hehe. Du har for øvrig oppfattet korrekt, han er vaskeekte nordlending, men som jeg har klart å lure sørover. ;-)

Har nok ikke laget et eget innlegg om kampen mot Sandnes, nei, men vi har ingenting å skjule. Det ble riktignok tap 9-15, men det er greit å tape når vi har gjort vårt ytterste og det ikke holder. Sandnes var et mer komplett besatt lag enn oss og vant fortjent, MEN vi er fornøyde med egen innsats! Ingen sure miner, altså.

Slenger på en bekreftelse til deg om at du er FLINK som tok husvasken, og ønsker deg ei herlig helg i vakre nord!

anettesbokboble

05.02.2010 kl.18:39

God helg, høres ut som dere har ganske like planer som oss. Nå gjør vi oss snart klar for det store korslaget og heier på Åge selv om Bjarne er superflink han også. Ingrid er på korseminar og skal overnatte på skolen, stor stas. I morgen blir det konsert der Ingrid spiller trompet,så bursdag hos svigermor og deretter Grand Prix. Jeg er nemlig helfrelst superfan :D Klemklem

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits