Har DU behov for å vaske huset til helga?

Fysj og fysj! Sjekk denne artikkelen.

Fram med såpe og vann, folkens - dette kan vi ikke være bekjente av!


Bildet er lånt fra www.lilleborg.no

Edit:
Hvis noen ikke stoler på at vann og såpe er nok til å få det skinnende rent, men derimot trenger tips og triks til det trivelige renholdsarbeidet, følger jeg opp innlegget med denne artikkelen. Så nå er det bare opp til deg selv hvordan huset skal se ut til helgen. ;-) 

Lykke til!


Stikkord:

4 kommentarer

missM

04.02.2010 kl.18:45

Uff, ja, jeg er fult klar over det med komfyren. Det er nok ikke noe jeg tar hver gang, men må prøve å få gjort det ett par ganger i året... Nå fikk jeg plutselig litt vasketrang.

Gunn

04.02.2010 kl.20:53

Jeg er avhengig av å vaske huset til helga. Men tar nok ikke skikkelig rundvask mer enn to ganger pr år. Jeg drar frem sofaen ca en gang pr mnd. Er ikke noe som er så pinlig som når noen mister noe på gulvet og det triller under sofaen...om du da ikke har vært der på en stund...grøss og gru. :D Det er jo så koselig å kunne sette seg ned fredag kveld og vite at du har et rent og godluktende hus...tente lys og god drikke i glasset, da er det helg for meg.

Med andre ord

04.02.2010 kl.20:57

Gunn Berit: Jeg må nok innrømme at jeg er av typen som liker å ha det rent og ryddig rundt meg, men jeg er ikke fanatisk. Det er sånn at jeg slapper ikke ordentlig av før jeg vet at huset er i orden. Disse to artiklene jeg fant på nettet, fikk meg til å huske at det jammen er en stund siden komfyren og kjøleskapet har vært framme, men nå skal det skje SNART. ;-)

Helena

04.02.2010 kl.22:44

Hohoho, gjett om kjøleskapet skal dras frem neste gang vasker'ne dukker opp :)

Men jeg er super nøye med sofaen, hater å dra frem og finne gammel mat, leker, aviser, støv...

ikke minst- husk å rens tepper :)

God helgevask i morra :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits