Snø, håndball, latter og kjærlighet

En kjapp, liten hilsen til deg mens sola skinner utenfor og vi er midt i uka!

I går kom det om lag 20 centimeter med nysnø. Den skitne, gamle snøen som jeg har gremmet meg over i ukesvis nå, er sporløst forsvunnet og erstattet med ren, hvit puddersnø. Jeg skal ikke nekte for at det ser pent ut, men jeg liker altså verken vinter eller snø. Jeg fryser. Jeg misliker sterkt å skrape is og sette meg inn i en kald bil. Jeg hater å gå rundt og være redd for å dette på holken i frykt for å skade nakken min enda mer. Jeg synes å bruke 5 minutter for å kle på seg for ikke å fryse bare man skal hente posten, for deretter å bruke 5 minutter for å kle av seg igjen når posten er i hus, er bortkastet tid. Hehe. Ikke liker jeg strømregningene om vinteren heller! ;-) Så nå ønsker jeg bare at det skal bli vår, sol, varme og mulighet for å varme mine blåfrosne tær i friluft.

Snart kommer jentene hjem fra skolen og Benn fra jobb. Da blir det rask middag med oppdatering om hver enkelts opplevelser i løpet av dagen før det bærer rett av gårde til håndballkamp. Riska J12 skal spille mot serieleder Sandnes. Det kan bli tøft, men vi har definitivt ikke tapt før kampen er spilt.

Tenk litt på dette fine mens du koser deg med gjøremålene dine:
2 kommentarer

anettesbokboble

03.02.2010 kl.18:29

Jeg krysser fingrene for at håndballkampen har gått bra :-) Kristian spiller også håndball og til helga blir det turnering. Denne gangen er det vår tur til å være i komite, så da er det bare å stille opp :)

Tusen takk for den kjempekoselige kommentaren på bloggen min, forresten! Jeg ble kjempeglad :D

Med andre ord

03.02.2010 kl.21:23

anettesbokboble: Vi tapte kampen, men jentene kjempet heroisk. Motstanderne var hakket bedre enn oss, så ingen sure miner. Jeg har trent dette laget i 7 år nå og det er like moro og givende på hver trening og kamp! Det er fantastisk å se samholdet, spillegleden og utviklingen jentene viser.

Lykke til på turneringen til både mor og sønn! ;-)

Håndball er gøy!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits