Etterlysning

Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt denne og/eller om den fremdeles er i salg?

 

Denne varianten har mer og  sterkere ostesmak og kommer i større buer/biter enn originalen. Den er etter min mening mange hakk bedre også. Fikk tidligere kjøpt den sporadisk her og der hvis jeg var rask nok! Det virka som butikkene tok inn noen esker og solgte ut, og når det var tomt så var det tomt. Jeg hamstret derfor inn det den lille boden vår kunne tåle, men nå er jeg altså tom og har vært det en god stund. Filler'n og!

Ved å foreta et lite søk, fant jeg en svensk artikkel hvor det sto at den kom på markedet i forbindelse med ostepopens 40-årsjubileum, men det må vel kunne gå an å få tak i den selv om ostepopen skulle fylle både 41 eller for den sakens skyld 60? Eller what? ;-)

6 kommentarer

Alise & Veronika

01.02.2010 kl.16:15

Bra blogg ;D

Kan du stikke innom vår og kommenter ?

http://aliverro.blogg.no

Gunn

01.02.2010 kl.16:24

hva er dette da?? De der la inn samme melding te meg...kjenner jeg blir litte grann provosert!!

Med andre ord

01.02.2010 kl.16:41

Gunn Berit: Det er nok noen som prøver seg med å legge inn "kjedekommentarer" til massevis av bloggere i håp om å få flere treff, vil jeg anta.

Irriterende? JA!

anettesbokboble

01.02.2010 kl.18:08

Herlig å se at det er flere som er "Ostepopomane" :-) Men denne er det lenge siden jeg har sett, desverre. Innmari dumt med sånne "limited edition" greier, for de er jo bare på markedet en viss stund! Selv om jeg bare har blogget litt over en mnd har jeg også vært ute for slike kjedekommentarer. Ikke noe skøy med folk som ikke gidder lese innleggene dine en gang...

Silje

01.02.2010 kl.20:13

Har ikke sett den på lenge...:S

missM

01.02.2010 kl.22:19

Hmmm, den husker jeg at har vært i butikken, men har aldir smakt den. Og du sier den er bedre?? Søren.... jeg kjøper bare de små posene med ostepopp. Men kommer jeg over den big bagen du etterlyser skal jeg hamstre inn og sende til deg ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits