MR-undersøkelse

Legen min hadde bestilt MR-undersøkelse av nakken min for å få klarlagt om nakkeproblemene mine kommer av et nytt prolaps, muskulære årsaker eller annen type skade. Jeg fikk time etter påske en gang! Det er fortvilende å måtte vente så lenge når man har så vondt. Behandling av smertene kan ikke settes i gang før vi vet hva som er årsaken, så legen anbefalte meg å bestille MR selv privat, selv om det er en dyr affære. Jeg valgte å ta utgiften  og bestilte time i går. En meget imøtekommende dame ønsket meg velkommen til MR hos Sandnes Radiologiske senter i dag kl. 9.00! Det gikk altså bare timer før jeg fikk komme inn. :-)

Da jeg møtte opp i dag tidlig ble jeg behandlet som en dronning, og tatt vel i mot av tre hyggelige ansatte. Lokaler og utstyr var tipp topp moderne og hele atmosfæren upåklagelig. Jeg ble møtt med stor grad av respekt. I det store og hele er jeg meget fornøyd med denne opplevelsen. Ikke at det er så behagelig å ligge helt i ro inne i denne MR-trommelen, men det var nå tross alt en undersøkelse og ikke fornøyelse jeg betalte for. ;-) Jeg fikk i hvert fall umiddelbart med meg bildene hjem på CD, og nå har jeg brukt kvelden til grundig analyse. Haha. Den virkelige ekspertuttalelsen kommer i posten til meg innen ei uke, så jeg må nok belage meg på å gå i det uvisse noen dager til, men det skal gå fint.

I mellomtiden kan dere jo få se de nye, flotte profilbildene mine. Det fulgte hundrevis av bilder med på CD-en, så jeg viser bare de jeg er mest fornøyd med! ;-)

   


På dette bildet er hjernen min i ferd med å renne ut, i følge Benn! For å være ærlig, kan det jammen se sånn ut. Kanskje er det like greit at det ikke er han (eller jeg) som skal vurdere bildene. ;-)

Om jeg skal få si det selv så ser jeg jo jammen meg flott ut til å nærme meg de 40! Hehehe.

Jeg kan konkludere opplevelsen på Sandnes Radiologiske senter som utelukkende positiv. Så kan man jo lure på hvor det norske offentlige helsevesen er når man trenger dem, men det er en annen diskusjon.

12 kommentarer

missM

29.01.2010 kl.21:39

Jeg må bare si at det var helt nydelige bilder du hadde lagt ut. Skjønner jo at du kun valgte de peneste, skal tross alt ut på bloggen ;) Tror egnetlig man kunne laget et kult kunstprosjekt av sånne bilder...

FalskLegestudent

29.01.2010 kl.22:00

Skulle ønske man kunne forstørre bildene....

Emma Kristine

29.01.2010 kl.23:00

Enig med loose threads, man kunne laget et kunstprosjekt av slike bilder!

Kjempe bra blogg !

Desperados

29.01.2010 kl.23:52

Endelig skjønner jeg hva alle har bablet om når de sier skjønnhet kommer innenfra. Jeg ser det jo selv nå! Du er rett og slett vakker på disse bildene,mormor!

Med andre ord

30.01.2010 kl.01:07

FalskLegestudent: Takk for kommentar. Klart du kan forstørre bildene! ;-) Hadde du tenkt å analysere dem? Hehe. Gratulerer med ny blogg. Du kan tror jeg likte profilbildet ditt godt. ;-)

Med andre ord

30.01.2010 kl.20:39

Desperados: Tusen takk! *bøyer meg i støvet*

Med andre ord

30.01.2010 kl.20:52

Emma Kristine: Vet ikke om noen andre enn jeg ville vært interessert i den "kunsten", men... ;-)

Jeg likte for øvrig din blogg, også. Du skriver modent og variert. :-)

Martotopia

31.01.2010 kl.17:01

åh, slike bilete er så fantastiske, særleg når det er av ein sjølv. Eg hadde mamografibilete mitt før, og ynskte meg veldig bilete frå heile fordøyelsessystemet når eg var på undersøkjing i sumar, men så hadde legen gløymd å ta bileter når eg var ferdig, og berre sett direktefilm. men eg fekk sjå litt, sjølv om eg var greit vekke. slikt er så spanande

Med andre ord

31.01.2010 kl.17:34

Martotopia: Ja, det er fascinerende med slike bilder. Tenk at dette er av MEG, liksom. Snodig tanke!

Pearl

01.02.2010 kl.12:37

Huff da, får håpe det ordner seg da. Synes det hele virka litt skummelt jeg : /

Solvår

13.08.2013 kl.10:17

Hei,

Jeg bare lurte på en ting angående bildene - den hvite fortykkelsen bak nakken under huden - er det normalt eller ikke? Spør fordi jeg nettopp har studert mine egne bilder og ennå ikke fått svaret...venter spent kan man si ;)

Med andre ord

13.08.2013 kl.13:41

Solvår: Hei! Jeg kan veldig lite om å tolke slike bilder, så jeg kan ikke svare deg helt sikkert på det du lurer på. Det jeg kan si er at jeg har fått tilbakemeldinger fra eksperter på bildene som er ganske dårlige. Jeg har en nakkeskade pådratt under et fall på en løpetur som vil følge meg resten av livet. Det er påvist skjevheter og flere prolaps som er kroniske. Dette medfører store smerter og svimmelhet i dagliglivet, og pga feilbelastninger har jeg også en del sekundære problemer. Hvis jeg forstår spørsmålet ditt rett er det utposningene, altså prolapsene vi kan se i bilder som du lurer på. Hvis så er tilfelle så er det absolutt ikke normalt. ;-) Jeg håper du får positive tilbakemeldinger i ditt tilfelle og at du raskt er god som ny igjen. Lykke til! Klem fra Hege

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits