Over og ut

Norge er ute av håndball-EM. Drømmen om semifinaleplassen brast som et korthus.

- I dag tapte vi mot et bedre lag, innrømmer landslagssjefen etter den avgjørende kampen mot Island i ettermiddag.

Vi har spilt tidvis dårlig i dette mesterskapet, og med kun sporadiske glimt av storhet, er det fortjent at vi ikke nådde semifinalen denne gangen - heller. Det har vært litt for mange marginer som har gått i mot oss og tapene har vært marginale. Dette er nok dessverre ikke tilfeldig. Jeg mener Norges spillere er gode nok individuelt og håndballfaglig sett til å kunne nå helt til topps, men har en del å hente på psyke og innstilling. Når ikke alle har dagen samtidig og vi fremdeles har litt å hente på de taktiske disposisjonene, taper vi jevne kamper og ryker altså ut av mesterskapet. Island var gode i dag og vant fortjent. Med det oppnådde de også semifinaleplass og jeg ønsker de sympatiske naboene i vest lykke til i fortsettelsen.

Det var moro med de norske håndballgutta så lenge det varte, så jeg vil takke for all underholdningen og spenningen de har gitt oss gjennom EM. Nå er det bare å legge sure tap bak seg og se framover!

Mer om dagens skjebnekamp mot islendingene kan du lese her.

Selv om Norge ikke lenger er med å kjempe om medaljene, er Island altså definitivt med i kampen om gull, heder og ære. Vil derfor avslutte med å si:Heia Island!

Én kommentar

missM

28.01.2010 kl.19:10

Jeg har ikke så stor interesse for håndball, så dette har jeg ikke fulgt med på i det hele tatt...

Ellers var det hyggelig at du likte annmeldelsen min. Anmeldelser er ikke helt min sterke side, men jeg hadde så mye å fortelle om dette stykket. Tror også det var lurt av dem å ha bloggere på prøveforestillingen. De tjener jo på å ha publikum der, pluss at vi reklamerer for stykket. Vi måtte ikke blogge om det, men håpet at vi gjorde det, og de ville gjerne at vi skulle skrive akkurat det vi mente. Så vi trengte ikke rose stykket opp i skyene hvis vi ikke synes det var bra... Men det var bra;)

Ellers må jeg jo si at tittelen på overskriften er veldig bevist valgt. Hehe. Men det har ikke fungert så godt som jeg hadde trodd hitill... Hmmmmm ;)

Ha en fortsatt fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits