Me & I

Hva gjør man når kroppen spinner rundt i senga, nakken verker og man ikke er i nærheten av å få sove? Jo, man står opp igjen og blogger litt!

I kveld har jeg vært hos Hilde i gata vår i  -selskap.

Me & I er tøffe, svenske barneklær som selges via homepartyer. Klærne er stort sett for barn opp til 10 år, og litt kult for mor har de også. Siden jentene mine begynner å bli så store, er det bare Andrine jeg kan finne klær til, men i mars lanserer de også en kulere kolleksjon for større barn. Da skal du se det blir litt shopping som de to eldste kan nyte godt av også. ;-)

Jeg var hos Hilde i selskap i høst også og kjøpte da en tunika og en tights i deilig, myk fløyel til Andrine, men i dag (eller nå har det visst blitt i går!) lanseres vårkolleksjonen. Der var det mange fristelser å velge blant, og jeg anbefaler Me & I til alle med små barn som vil kle dem tøft, fargerikt og med et litt annerledes design. 

I kveld kjøpte jeg denne tunikaen til Andrine:Jeg kjøpte også dette matchende skjerfet:Jeg synes klærne er mye finere i virkeligheten enn på disse bildene, som er hentet fra hjemmesiden deres, men et visst inntrykk får du jo.

Nesten like kjekt som å handle, er det jo med det sosiale i sånne selskaper. Vi skravlet, spiste deilig salat som Hilde hadde laget til for oss og koste oss. Da flyr jo som kjent tida, men det gjør ikke noe. Man skal unne seg å kose seg litt, synes nå jeg. :-)

Takk for en koselig kveld til gode naboer!

Nå skal jeg prøve å legge meg en gang til. ;-)

3 kommentarer

Gunn

28.01.2010 kl.08:09

Jeg drar alltid på homeparty jeg...ikke fordi alt de selger er interessant, men fordi det er sosialt :) Elsker perfect home og smykkeparty best da :) Makeupparty blir litt unødvendig for meg, siden jeg har jobbet så mange år med det er jeg blitt rimelig kresen. :) Ha en flott dag Hege, håper du sovnet til sist. God bedring!

Med andre ord

28.01.2010 kl.09:18

.: Takk for kommentaren! Joda, jeg sovnet, men klokka var nok nærmere 3... Jeg visste ikke at du var "sminkedame". Hehe. Men uansett, så er jeg helt enig i at homeparty er kjekt og sosialt i alle varianter. Nyt torsdagen!

Gunn

28.01.2010 kl.12:30

Jeg er utdannet innenfor butikk og markesføring/salg. Har butikklederbevis og utdannet meg til makeupartist for 5 år siden. ;) Så jo, jeg er vel en sånn sminkedame kanskje..tar kun oppdrag innimellom da. Vanskelig å jobbe fullt med det. Men det er veldig artig å ha i bunnen. Man liker jo å være litt kreativ. ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits