Heklehjelp

Jeg ønsker meg et hekleskjerf/sjal med bestemorrutet mønster. Jeg har arvet et nydelig pledd med bestemorruter etter min mormor, som jeg er veldig glad i. Nå i vinter ser jeg at noen går med et sjal i slikt mønster. Jeg synes det er så flott!  


Dette bildet har jeg lånt hos http://my.opera.com/Biletkroken/blog/ og viser hva slags sjal jeg tenker på.

Sjalet kan også være heklet sammen med ruter som på bildet under. Dette bildet viser også de fargetonene jeg ønsker at sjalet skal ha. What a surprise! Haha.


Dette bildet lånte jeg fra http://vmstrikk09.blogspot.com/

Jeg har tidligere prøvd å lære meg og hekle selv, men siden jeg er venstrehendt har jeg ikke fått det til skikkelig. Måtte sikkert heklet motsatt vei og fått veiledning av noen som hekler "feil" vei, i så tilfelle, men det er ikke poenget her. ;-)

Er det noen som vet om noen som kan å hekle sånne sjal for salg eller om det er å få kjøpt noe lignende på nettet eller i "vanlig" butikk? Det hadde vært supert med opplysninger eller link hvis du kjenner til noe eller noen som kan hjelpe meg. Tusen takk!

2 kommentarer

Heidi

27.01.2010 kl.19:05

Jeg er venstrehendt og hekler feil vei! Det går kjempefint - måtte lære med å hekle selv en gang for mange år siden. Har heklet store og små duker så å være venstrehendt er ikke noe problem. Lykke til!

Med andre ord

27.01.2010 kl.19:26

Heidi: Takk for oppmuntrende tilbakemelding! Forstår at det lar seg gjøre, men tror jeg trenger litt veiledning, jeg... Men det kan jo hende jeg får det til en dag! Hadde uansett vært bra og fått hjelp til det sjalet. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits