Tips til bildemanipulering

Har lyst til å tipse dere om ei nettside hvor du enkelt kan "forvandle" et enkelt portrett av deg selv (eller andre) til ganske finurlige, fancy og/eller morsomme bilder. Resultatet kan du jo imponere med på Facebook, blogg, album, stuevegg eller hvor du måtte ønske! Har selv prøvd ut denne sida og lagt ut bilder av meg derfra som profilbilder på Facebook.

Under ser du eksempler på hvordan resultatet kan bli når du laster opp et bilde av deg selv og putter det inn i en av mange forhåndslagde utforminger:
 

Kanskje du liker synet av deg selv på et puslespill? ;-)


Eller hva med et gigantisk bilde av deg i utstillingsvinduet?


Du har også sjansen til å bli vist i stort format på et kunstgalleri!


Som gatekunst kan du også fungere ganske fint! Hehe.

Med å legge ut navn på denne nettsida, får dere som har skrytt av de manipulerte bildene mine tidligere se at det nok ikke er jeg som er dyktig. Det gjør seg helt selv! Haha.

Hvis du likte dette kan du prøve selv på denne nettsida: http://www.photofunia.com/

Lykke til hvis du vil teste ut!

Noen andre som har lekt seg med dette og har erfaringer fra tidligere?

Til slutt: Gjør noe fint ut av onsdagen din! Den kommer aldri tilbake...

Én kommentar

Tommy

05.02.2010 kl.03:32

Hei Hege :)

Takk for dette tipset. Får mye moro med dette :))

Ha en strålende dag!

P.S. Er du forresten på på FB?

Klemzzz!

Tommy...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits