Kyss

Å kysse er en bra ting!Som lærer og mor til tre jenter, hender det rett som det er at jeg hører morsomme, spesielle, finurlige, tankefulle og glupe sitater sagt i fullt alvor med barnets tanker som utgangspunkt. Jeg vet at jeg burde væ¡rt flinkere til å notere meg disse herlige utsagnene, men noen har jeg i hvert fall fått ned på papiret, eller rettere sagt harddisken. Noen har jeg også snappet opp fra andre plasser enn min egen hverdag.

Vil gjerne dele noen av disse utsagnene fra barnemunn med dere på bloggen, og starter i dag med et herlig utsagn som Erik på 8 år meddelte:

"For å få kjærligheten til å vare er det viktig å være en god kysser.
Da kan det hende at kona di glemmer at du aldri tar ut søpla."Er det ikke fantastisk hva de små snapper opp!?

Med dette ønsker jeg alle en herlig tirsdag og oppfordrer deg samtidig til å kysse din kjære! Ja, bare sånn i tilfelle du har litt dårlig samvittighet for et eller annet, mener jeg. ;-)

2 kommentarer

Sandra Gundersen

26.01.2010 kl.09:22

Haha, kanskje det funker ;D

Pearl

27.01.2010 kl.11:59

Haha, det var et herlig sitat! Tren på å kysse, så glemmer kona di mye rart :) Hahahha

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits