Moro med besøk

Når jeg ser tilbake på helga, konstaterer jeg at det både er moro og koselig å ha besøk av familien. Sjøl om vi sees altfor sjelden, tar vi det igjen når vi først møtes. Og det er jo bra!

Jeg har bare én bror (Ole André) og to nieser (Hanna og Klara), så det er ekstra stas med besøk av dem siden familien min er så liten. Jeg har bare én Nina også, men er veldig glad for at hun hører til i min "innerste krets", hihi. Nina er Ole Andrés tålmodige og snille samboer.

Kunne jo skrevet mangt og meget om denne helga, men ofte er det jo sånn at bilder sier mer enn tusen ord, så jeg skal prøve å unngå "tusen ord" og heller fylle opp med litt bilder.

Starter med noen bilder fra i går, da jentene var ute og lekte...
Alle bildene utenfra har forresten min flinke Astrid på 12 tatt. :-)


Hanna og Anna fant raskt tonen.


Hanna og Anna koser seg fortsatt ute i snøen.


Klara er virkelig i farta på rompebrettet! ;-)Andrine og Klara syntes det var fint å leke med hverandre i snøen.
Her har de nettopp kommet nederst i bakken på hvert sitt rumpebrett.


Klara likte seg på lekeplassen hos oss.


Alle 5 jentene er samlet på rommet til Astrid.
Det er koselig å se hvordan søskenbarn finner tonen og har det fint sammen uavhengig av alder. :-)


Hanna har en stille stund med Andrines DS, utkledd i min 25 år gamle lekkerbisken av en selskapskjole. ;-) Jammen ser det ut til at hun har funnet litt av hvert annet spennende å ta seg til, også. Hehe.


Så var det ENDELIG tid for lørdagsgodt! Nam nam. Jeg tror alle ble mette og fornøyde, for det var enda mye igjen i skålene da prinsessene sov søtt side om side senere på kvelden.


Så ble det lørdagsgodt og -kos for oss voksne også...


Er litt usikker på hva som er så spennende "der oppe"! ;-)
Det kan hende at jeg demonstrerer at selv om nakken min ikke går an å rotere til sidene, så klarer jeg å bøye hodet bakover (stolt!) og at Ole André sympatiserer. Eller så var det noe med lyset der oppe, som i følge Benn var et bra fotolys. ;-) Moro hadde vi det, i hvert fall! 


Her begynner det å bli sent på kvelden, og søskenkjærligheten blomstrer...


...her er det nok enda litt senere...


...og som en avslutning på lørdagskvelden viser jeg dere dette lekre bildet av undertegnede. ;-)

På søndagen hadde vi av en eller annen grunn en rolig start på dagen, i hvert fall noen av oss. Hehe. MEN vi fikk oss en god og lang frokost før vi alle 9 reiste til Stavanger for å heie håndballaget til Astrid (og meg som trener) fram til en imponerende seier mot Tastavarden. I dag stemte det meste i begge ender av banen og vi tok en velfortjent og veldig artig 12-9-seier. Vi tapte med to mål mot dette laget forrige gang vi møttes, så da er det ekstra kjekt med revansje på bortebane. Jeg er veldig stolt og fornøyd trener og mor etter denne kampen (også)!

En ting som er sikkert er at man blir utrolig utladet OG sulten etter håndballkamper. Dermed var det hjem for å lage til middag til sultne mager i alle størrelser.


Her er vi godt i gang med middagen! Minimalt med rester etter måltidet vitner enten om at kokken hadde feilberegnet appetitten, eller så var gjengen skrubbsultne etter innsatsen på banen og tribunen litt tidligere. Hehe. Gulrotmuffinsene til dessert gled i hvert fall også ned så lett som bare det. ;-)


Innimellom slagene fikk tuppene fra øst prøve seg som fotomodeller i vårt lille studio. Det var Benn som fotograferte denne gangen. Sjøl koste jeg meg på kjøkkenet i mellomtiden... ;-)

Nå har Benn og Andrine sett gjestene vel av gårde på Sola. Vi andre har fikset litt her hjemme, og jeg har oppdatert meg ltt på hva som har skjedd på "internettet" i helga. Det jeg også legger merke til i kveld er at det er så tomt og rolig i huset her.

Til Hanna og Klara:Til slutt vil jeg takke dere alle 4 for besøket og håper at vi sees snart igjen!

Én kommentar

24.01.2010 kl.23:28

Så mange fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits