Miniinnlegg

Er en superrask tur innom bloggen for å fortelle at vi storkoser oss med helgebesøket vårt.

Her går det i leking, kosing, vaffelspising, aking, utkledning, skravling. sparking (på god, gammeldags sparkstøtting!), og litt handling (det er jo lørdag, og lørdagsgodtet må i hus, må vite). Én person (gjett hvilken!) tar nettopp nå sin daglige middagshvil (nå også før middag, hehe), mens en annen er på et lite kaffebesøk hos sin ekssvoger.

Snart står mer spising på programmet, i form av hjemmelaget pizza og lørdagsgodt, og så må vi jo få med oss håndballandskampen mot Ukraina i kveld. Go Norge, go go go! ;-)

Tenk at jeg er så heldig å ha tre døtre og to nieser rundt meg på en gang! Da kan jeg ikke kaste bort tida på data'n, jeg vil tilbake til de 5 hjertene mine...Fyldigere referat fra besøket kommer når gjestene er sett vel av gårde på Sola i morgen kveld.

Nyt lørdagskvelden!

6 kommentarer

24.01.2010 kl.13:45

Dette høres koselig ut. Men hvem kan det være som sover, eller er på besøk hos ekssvogeren sin? Jeg tenker så det knaker. Fortsett å kose dere!

missM

24.01.2010 kl.15:44

Høres ut som en riktig trivelig helg. Og så morro med spark! Jeg har ikke sparka på mange mange år....

Elin

24.01.2010 kl.18:04

Koselig blogg du har Hege.. Fint å følge deg.. :) Håper du har kost deg med besøk av familie i helga; jeg og Emilie har vært i bursdag hos farmor i dag..

Med andre ord

24.01.2010 kl.20:02

loose threads ♡: Ja, spark er kjempegøy! Vi har bodd på sør-vestlandet i 16 år, og deter første gang på alle disse årene at det har vært sparkføre her. Så sparken har stått nedstøvet på loftet i alle disse årene. Etter at vi fikk "sparket av" litt rust og støv, går den som ei kule! ;-)

Med andre ord

24.01.2010 kl.20:05

Elin: Så koselig at du følger med på bloggen og at dere var i bursdagen i dag. :-) Ikke så lett for oss å få med oss sånt, når vi bor her i vest. Hadde vært koselig med et familietreff snart. :-)

Elin

25.01.2010 kl.20:01

Ja, ikke så ofte vi er i "lag" heller, men koselig og treffe familien.. Så et søskenbarntreff, eller slektstreff hadde vært morro å fått til en gang.. :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits