Besøk fra Hurdal

Sent i kveld kommer disse søtisene på besøk:Det vil si, frøkna i midten er min egen Andrine, men de to skjønne, små på flankene er niesene mine som OMSIDER tar turen over fjellet i aeroplan i kveld for å komme til oss på helgebesøk.

Tante gleder seg masse masse til å ha dere hos meg noen dager!  ♥ ♥ ♥Foreldrene deres kommer jo også, og det er heeelt greit, det også. Da får vi noen å dele fredagsrødvinen vår med! Vel, broder'n drikker ikke vin, så da får han få Cola. Haha.

Dette betyr imidlertid at dagen kommer til å gå med til å forberede litt i heimen. Det er jo ikke bare bare å få så storfint besøk! ;-) Neida, skal ikke gjøre mye, må jo slappe av litt også, jeg, men det er jo koselig å ha det i orden til de kommer. Må i hvert fall sørge for å ha nok Cola i kjøleskapet. Hihi. Kanskje kan det være greit med noe søtt til kaffen og noen nyreide senger også. Hmm... Heter det nyredde eller nyreide? "Nyredde" høres liksom så skremmende ut. :-P Vel, uansett, så kan jeg ikke sitte her og plapre. Jeg må gå til verket!

Kos deg i dag, enten du er nyredd eller har vært redd en lang stund! (Uff, den var visst tørr, den der...)Én kommentar

23.01.2010 kl.10:50

Håper dere får en fin helg alle sammen, kos dere godt!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits