Studiofotografering #2

Andrine har ikke vært like mye med i studio som de to søstrene sine, men hun synes det er stas å "være fotomodell". ;-). Nå er hun i en alder der hun "smiler så fint hun kan", noe som ikke alltid vises igjen som 100 % ekte smil, for å si det sånn. Hehe. Derfor er det litt krevende å fange naturlige situasjoner og ansiktsutrykk. Hun er imidlertid en ivrig liten modell, og det er jo ikke mange små prinsesser som har all verdens studioerfaring i en alder av 6, så tror dette kommer til å bli bra etter hvert, jeg. :-)

Jeg lovte å vise dere noen studiobilder av alle 3, og i dag blir det da altså Andrine det fokuseres på.

Med disse bildene av den lille solstråla mi, ønsker jeg alle dere en flott torsdag ettermiddag!

Min plan for ettermiddagen er å fikse laks med tilbehør til middag, kjøre Anna på turn i Sandnes og se Norges håndballgutter i aksjon. En bra plan spør du meg! ;-)

5 kommentarer

Miss Jones

21.01.2010 kl.15:11

Herlige bilder :)
Flotte bilder!

Karoline

21.01.2010 kl.21:07

Sv: Enig i at 1&2 ble litt rotete,men jeg synes det ble litt tøft og annerledes :). Men tusen takk :)

missM

21.01.2010 kl.21:42

Ble desverre dårlig med reisebrev, siden blogg.no bestemte seg for ikke å virke i Argentina. Men det kommer noen innlegg fremover nå fra reisen :) Så er bare å følge med :) Var kjempefin tur!

23.01.2010 kl.10:52

Søtnosa lærer fort å posere.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits