Abstrakte fotomotiv

Jeg er glad i å fotografere abstrakte motiv. Det krever litt mer av betrakteren og setter ofte fantasien i sving. Man trenger ikke like bildene, men man mener som regel noe om dem, om ikke annet "gidder" man å kikke av ren nysgjerrighet.

Hvis bildet vekker litt av din oppmerksomhet, er jeg fornøyd.

Her er eksempler på bilder jeg har tatt som jeg mener kan være verdt å betrakte i så måte:

1)


2)


3)


4)


5)


Bildene er ikke manipulert. Hvis noen ser hva jeg har fotografert eller har tanker eller meninger om bildene, vil jeg synes det er spennende om du deler innspillet med meg og bloggleserne mine. :-)

Foto er moro!
4 kommentarer

Runar

19.01.2010 kl.22:42

Foto er fantastisk! Det var noe med nummer 3. Vet ikke hva, men jeg elsker det!

Med andre ord

19.01.2010 kl.22:46

Runar: Ja, foto er fantastisk! For meg ville livet vært mindre spennende og givende uten foto. Så kjekt at du likte det bildet. Vi får se om det kommer flere innspill her, før jeg røper noe... ;-)

Ingrid

19.01.2010 kl.23:05

stilige bilder, kunst!

Linn Elisabeth

19.01.2010 kl.23:44

Flotte bilder!!! :)

Sv: Hei Hege! =)

Ååå så utrolig søt du er da, tusen tusen takk for komplimentene - jeg blir jo helt rørt jo :))

Ja det er et overskuddsfenomen, og jeg har virkelig nok å bruke overskuddet mitt på om dagen, så jeg blogger når tid og lyst er tilstede :)

Kjekt å høre at du trives i bloggosfæren, jeg skal lese på den etterpå - nå venter middag som må lages, lekser som må løses og kanskje en power nap på sofaen??

Vi blogges Hegemor, takk for solstrålene :))

Klem!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits