Jordskjelvkatastrofen på Haiti

Jeg har stor empati med de jordskjelvrammede på Haiti. Hvem har vel ikke det?
Det er vanskelig for oss her på berget å forstå omfanget av skadene og lidelsene som er der nede nå, ei uke etter det voldsomme jordskjelvet, selv om sterke TV-bilder sitter som klistret på netthinnene våre. Folk er desperate etter mat og vann, førstehjelp og medisiner, og aner ikke hvor de skal oppholde seg til natten eller om deres kjære er i live eller omkommet. Sterkt påtrengt nødhjelp er heldigvis i ferd med finne veien til de trengende, men utrolig mange venter fremdeles på livsnødvendig hjelp.

 
Haitis flagg, som symboliserer frihet.

Heldigvis jobber ansatte og frivillige i hjelpeorganisasjoner på spreng for å bidra. Til dette trengs det penger. Jeg har lest at sosiale medier som Facebook, Twitter og også bloggsamfunn som dette har bidratt i større grad enn før inntredenen av disse til å åpne nordmenns øyne og lommebok for å hjelpe. Dette er på grunn av større fokus på tilstanden enn ved lignende tidligere katastrofer, og større "nærhet" til potensielle givere. Jeg vil derfor bidra med et innlegg her på bloggen og oppfordre til å støtte de rammede med noen kroner om du kan. Bruk for eksempel Unicefs nettside, hvor man kan velge beløp selv. Innsamlede penger der går spesielt til rammede barn. Unicef er som kjent FNs eget barnefond og verdens største hjelpeorganisasjon for barn.Ønsker dere alle en god tirsdag!

Stikkord:

2 kommentarer

Lina<3

19.01.2010 kl.12:30

Kjempe fin blogg :) Du skriver bra! Ta en titt innom min å si hva du syns, det hadde jeg satt stor pris på :D

Karoline

19.01.2010 kl.17:57

sv: Tusen takk for en så hyggelig kommentar. Håper veldig at jeg kan utvikle meg til å bli MYE bedre,og å jobbe som fotograf. Skal søke meg inn på media,så da får vi se om det er noe jeg trives med :). Fin blogg du har !

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits