Skit i!

Vi "skiter i" pliktene og tar oss en tur, vi. Ligger an til et kafébesøk på oss, antar jeg. ;-) Kjenner jeg er en smule rastløs etter en rolig dag inne og da er det fint å få seg en tur ut i sivilisasjonen.

Reiser jo til Tigerstaden i morgen tidlig, så da passer det utmerket å lade opp med en rolig kveld i kveld. Haha. Planen for Oslooppholdet er å kose oss! ;-) Vi satser på god mat, koselig hotell, en svisj nedom operaen og Aker Brygge, bilder på minnebrikken og høy kosefaktor, for ikke å glemme fotomessa, håndballandskampen og møtet med mamma. Ligger an til å bli ei riktig så bra helg, dette!

Tviler på at jeg finner den helt store bloggmotivasjonen underveis, men fortvil ikke, om du skulle vurdere det! Hehe. Vi blogges nok før du vet ordet av det. :-PDet akter jeg å ha!

Én kommentar

Pearl

15.01.2010 kl.19:26

Sv: Ja, du, jeg har hørt at det er mange som kan kjenne merkelige følelser etter KS i flere år... huff... jeg savner bukser innmari! Kjenner du mye til denne ønheten? Og hvor lang tid tok det før såret og området rundt var såpass bra at du kunne føle deg vel /gå i bukser.. ect.. ja du skjønner.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits