Jentekveld for damer

Takk for i går, kjære venninner!

Satte veldig pris på at dere alle sammen hadde anledning til å komme i går. Det var altfor lenge siden vi hadde hatt mulighet til en skikkelig catching up-kveld. Dagen derpå føler jeg meg imidlertid rimelig oppdatert på hva som rører seg i livene deres om dagen. ;-)

Vi satt lenge til bords og skravla gikk voldsomt. Jeg la merke til at det var to samtaler gående på likt veldig ofte. MEN da Anne-Kristin begynte å fortelle om hvor heit hun hadde vært mellom beina i det siste, ble det først heeelt tyst, før vi alle kaptes om å stille spørsmål. Det er ikke hver dag hun har sånne nyheter! Vel... For å berolige Anne-Kristin og alle andre som lurer på hva dette er for slags kvinne, var det altså glovarmt vann fra en termos som ved et uhell fant veien ned i fanget hennes og som naturlig nok forårsaket brannskader. Uten å gå nærmere inn på detaljene, vil jeg bare få kommentere at det der høres ut som noe av det vondeste jeg kan innbille meg. Grøsser ved tanken.

Bortsett fra denne episoden, virker det som livet smiler til oss for tiden, og vi hadde mange koselige episoder og hendelser å dele med hverandre.


Her sitter de blide damene! Fra venstre smiler Marta, Torunn, Anne-Kristin og Ruth.

Dette er damer som helt sikkert vil bli nevnt på bloggen i tide og utide, så det er like greit å fortelle littegrann om hver av dem:

Marta er ei dame med bein i nesa, men som er utrolig flott å se på OG føre en samtale med. Dama har STIL, ingen tvil om det, men samtidig ei man kan snakke med om alt og bli tatt på alvor av. Jeg er veldig glad for at jeg "via via" har fått denne sprudlende, smarte og dyktige dama som en av mine beste venninner. I tillegg til å være venninne, er hun også mor til 3 og har en tøff kjæreste i Thorleif! Marta er glad i en fest og spytter definitivt ikke i (akevitt)glasset! ;-) Hun er også ivrig til å trene og som bioingeniør i "oljå" har hun greie på mye jeg ikke kan. Pluss litt til.

Torunn er den snilleste og mest omsorgsfulle dama jeg kjenner! Hun stiller alltid opp hvis noen har behov for hjelp, eller bare for å prate. Seg selv og egne behov, kommer i siste rekke. Torunn er pålitelig til tusen og meget lojal. Hun har 3 prakteksemplarer av noen barn, og så har hun funnet sin Geir, som er veldig bra for henne. På jobbfronten har hun nettopp skiftet jobb til å bli interiørleder på Skeidar. Jeg er overbevist om at hun kommer til å stige videre i gradene og lykkes uansett hva karriereframtida vil bringe. Torunn er kjempeflink til å etterligne mennesker hun snakker om på all slags dialekter, noe som gjør at vi får oss mang en latter når hun legger ut. Livet mitt ville vært betraktelig fattigere uten Torunn.

Anne-Kristin har jeg hatt gleden av å kjenne helt siden jeg kom til Sandnes for 16 år siden. Hun ble raskt en god venn og et forbilde. Hun er nemlig en kløpper til å lage mat, holde huset i orden og invitere til sosiale sammenkomster, uten at dette ser ut til å koste henne noe som helst. Anne-kristin er utrolig flink til å gi komplimenter, hun har alltid positive ord om klesplagg eller små forandringer i hjemmene våre. Hun har valgt å kutte ut læreryrket til fordel for jobb i Elixia. Jeg er overbevist om at hun passer perfekt der - blid, sprudlende og treningsivrig som hun er. Anne-Kristin er noe så sjeldent som lykkelig gift etter over 20 år. Sammen med sin kjære Bjørn har hun også de nydeligste døtre. Jeg føler meg priviligert over å ha Anne-Kristin som en av mine kjæreste venner.

Ruth er kunstneren blant oss. Som 7. generasjon pottemaker tryller hun lett fram de flotteste keramikkgjenstander. Etter at hun tok fagbrevet, har hun valgt å legge læreryrket på hylla for yrkesmessig å konsentrere seg fullt og helt om sin lidenskap for kunst og kreativitet. Ruth er gift med Åsulv og sammen har de tre herlige døtre. Hun disker opp med de mest imponerende retter (opptil 7 i slengen!), når hun villig åpner sitt hjem for oss. Det er et privilegium å være Ruths venninne, hun bryr seg virkelig om mennesker rundt seg. Ruth er for øvrig like glad i turkis som jeg er i lilla, og det sier ikke lite. Det siste nye nå er turkise kjøkkenfliser. Disse skal pryde det nye kjøkkenet, som vi gleder oss til å få ta i nærmere øyesyn om litt.

Jeg kunne skrevet så mye mer. Mye av det er litt vel internt og noe er vel kanskje også litt hemmelig, så vi lar det stå som det står. ;-)

Jeg er glad i dere alle 4. Satser på å møtes igjen om ikke lenge!

PS! Hvis noen lurer på overskriften, så gjenspeiler den min forvirring i forhold til begrepene jenter og damer. Når tar man steget fra å være jente til å være dame? Hehe. Jeg velger å tro at vi, som befinner oss  i vår rette alder, har det privilegiet at vi kan velge å kalle oss akkurat det vi vil. DS.


Én kommentar

28.01.2010 kl.08:49

Du er jammen meg flink å uttrykke deg Hege:-). så mange fine ord om oss "Totlejenter"hehe....Tusen takk,bukker og nikker.Men vi andre hadde jo ikke vært det samme uten deg blandt oss i gjengen:-) Veldig veldig glad for å få være din venninne;ikke mange negative ord som kommer ut av din munn....Det vil jo si at du sprer mye positivitet blandt deg,og det er vi så heldige å få ta del i. Tusen takk for at du er du!!!! Og det som er kjekt,er jo at vi har det like kjekt alle sammen,både med og uten mennene våre:-).

Klem Torunn

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits