Ups and downs

Hverdagen går jammen opp og ned raskere enn en berg- og dalbane! I dag er det enten veldig kjekke ting eller kjipe ting som rører seg i mitt lille hode og som dermed sprer seg rundt til kropp, sjel og gjøremål.

Dagens nedturer: Nakken er vondere enn på lenge (har en skade, som jeg kan fortelle om en annen gang), jeg har myyye å ordne før jeg får gjester i kveld (vet jeg ikke trenger å stresse, men det er fort gjort å stresse litt allikevel) og jeg har sovet veldig lite i natt, så jeg er trøtt og sliten etter en travel dag på jobben.

Dagens oppturer: Jeg får besøk av mine kjære venninner til skravlekveld! Gleder meg veldig til å treffe igjen mine herlige, pålitelige og flotte venninner og få fyldig oppdatering på hva som har skjedd siden sist. Dette lå og ventet på meg i postkassa da jeg kom hjem fra jobb:Jeg abonnerer på Kamille og gleder meg til å kose meg med bladet i morgen. Da har jeg nemlig fri! ...og DET er en stor opptur, det! :-)

Pliktene kaller... Vi blogges, som jeg har lært at det heter!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits