Påskestemning og foto i fokus (igjen)

Etter uker med sprengkulde føltes det som full vår da jeg var ute på tur i dag og gradestokken hadde flyttet seg over på den rette(!) sida av 0. Jeg gikk en lang tur langs fjorden i Hafrsfjord og deretter på Solastranda og virkelig nøt å være ute i det strålende været. Langs veien møtte jeg kun smilende mennesker, noen med hunden i bånd og andre med hendene godt plassert på kameraet sitt. Atter andre hadde nesa i sky, men det var bare for å føle den lille varmen fra sola, som faktisk var merkbar. Jeg boblet over av livsglede og følte meg med ett i påskestemning!

I ettermiddag har jeg overlevert jentene til pappaen sin igjen, sammen med ei liste full av beskjeder og kofferter fulle av spill, treningsutstyr, sminke, PC-er og alt annet som er viktig for jenter å ha i umiddelbar nærhet. Det er utrolig hvor fort ei uke går! Det oppleves virkelig ikke som ei uke siden de kom hit forrige onsdag, snarere noen få dager. Vel vel, mens jentene koser seg hos pappaen sin, skal Benn og jeg blant annet ta turen til Oslo. Der er det både håndballandskamp, fotomesse, hotellopphold og operabesøk som frister. På operaen skal vi riktignok stå for underholdningen selv. Hehe. Har tilgode å se operabygget live, så målet med besøket er å ta noen bilder og få seg en fin opplevelse. Håper værgudene er på vår side og lar noen solstråler presse seg gjennom skylaget, som jeg ser på yr.no at prøver å lure seg fram. I tillegg til dette er planen å møte mamma før flyet tar oss tilbake til Sola på søndag. Satser på at vi kan spise litt og kose oss sammen, og så skal mamma ha med seg knappenålene sine. ;-) Dressen, som Benn handlet i forrige uke, trenger nemlig en omgang fra hennes dyktige hender (godt hjulpet av hennes kjære symaskin), for å passe 100 %. Som takk for jobben har vi med en overraskelse til henne, men det kan jeg jo ikke skrive hva er her, siden hun er en kløpper på data'n og følger bloggen min tett og tettere enn tett. ;-)

Nå kommer vi rett fra studioet, hvor vi - kremt... hvor Benn har satt sammen ei hylle som vi skal plassere studiorekvisittene våre i. System, vet du, er viktig! ;-) Jeg fikk også så vidt testet ut det nye 35 mm-objektivet jeg fikk til jul. Håpet er at det skal fungere bra på helfigurbilder i studioet, men det er ennå for tidlig å si hvorvidt jeg er fornøyd eller ikke.

Resten av kvelden er den eneste planen min å slappe av, men når jeg har slike planer pleier det ofte å gå skeis. Tida vil vise meg hvordan det går denne gangen...

Under ser du 3 små glimt fra turen min i dag:   
 


Som du ser så var jeg i det skjeive hjørnet. Mulig det er forbigående. ;-)

3 kommentarer

Martotopia

13.01.2010 kl.21:11

forlaget er Pie Books (:

13.01.2010 kl.22:12

Nå kan du tro jeg ble spent! Kan godt ta med 2-to knappenålsesker jeg. Gleder meg til å se dere søndag!

Nattahilsen fra kløpper'n på data'n

Idunn

14.01.2010 kl.11:33

Synes bildene ble skikkelig fine ;)

Heldige dere er, som får oppleve mildt vær igjen ;P haha, her lå det an til å bli varmere en periode (det gikk jo et par dager der graderstokken ikke falt under -6), men i dag slo været seg vrangt og det ble - 12 igjen. Sånn er livet. Vi får i alle fall ikke sørpe helt med det første ;p Krysser fingrene for at du får en avslappende kveld =)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits