Mobiltelefon må man ha!

Til jul fikk Astrid denne flotte telefonen:Det er en helt ny Nokiamodell som heter 5230. Den har "selvfølgelig" touchscreen, utskiftbare deksler, Facebook-knapp og et utall funksjoner som man enten må være ungdom eller ha teknisk høyskoleutdanning for å forstå seg på.12-åringen er, enn så lenge, strålende fornøyd.

I dag kom Benn hjem fra jobb i uvaaanlig godt humør. Det gikk ikke mange minuttene, for ikke å si sekundene, før jeg forsto årsaken. Med et av de bredeste glisene jeg har sett, dro han fram denne, sånn helt ut av det blå:Konsekvensen av dette er at han mer eller mindre ikke har vært tilsnakkendes de siste 3 timene. Til å begynne med trykket han febrilsk på telefontastene for å finne ut mest mulig på kortest mulig tid om den nye vidunderdingsen han bare måtte ha. ;-) Da han hadde fått en viss kontroll på alle finessene, som naturlig nok er laaangt over min begripelsesevne, la han fra seg telefonen. Jeg sperret øynene opp, men overraskelsen varte ikke lenge.  Neida, nå sto PC-en for tur. Jeg skal ikke begi meg ut på hva han holder på med der, men har forstått så mye som at det har med den nye telefonen å gjøre. Jaja, jeg får unne ham gleden - så lenge det varer! Det er nok ikke lenge til en ny dings finner veien til vårt hjem og telefonen er "gammel". ;-)

Vel, vel. Kanskje noen av dere lurer på hva slags telefon jeg har? Det er ingen hemmelighet, det. Jeg er eier av en telefon som riksantikvaren sikler etter å få grep om. Kanskje prisen på den er på vei opp igjen etter å ha blitt dumpet av forhandlerne i lang tid, nettopp pga dens antikvariske utseende og funksjoner som "Mulig å ringe ut og motta samtaler" og "Kan brukes til både sms og mms"? Hører jeg fnising og brumming i det du leser? Nå har det seg slik at jeg fikk min første mobiltelefon godt etter passerte 30, og er fornøyd med mitt klenodium av en telefon. Den er jo tross alt LILLA! De som har kjent meg lenge vet at min lidenskapelige kjærlighet til lilla ligger helt tilbake til jeg var liten (og sta!) jentunge. Hvis du følger med på bloggen framover, lover jeg en artig historie om ønsket om å kjøpe lilla ting, praktisk eller ikke, om ikke så alt for lenge. Tipper noen allerede nå aner hva som er i vente? ;-)

Her ser dere i hvert fall min lille, lilla lekkerbisken:Den er da ikke SÅ verst!? ;-)

6 kommentarer

11.01.2010 kl.22:11

Jo da, aner veldig godt hva som er i vente. Hvis noen ønsker å få historien om dilla på lilla bekreftet, er det bare å ringe eller sende en e-mail til Hege sin mor, som husker veldig godt en vinterdag for ca. 35 år siden. At hun veit hva hun vil har hun hatt med seg fra barndommen. (både på godt og vondt) Mor.

missM

11.01.2010 kl.22:48

Når vi snakker gamle telefoner, tvil jeg på at de slår min. Jeg tror den jeg har heter Nokia i880... Den har ikke fargedisplay engang. Tror jeg også må få blogga om min mobil en gang snart. Jeg er jo på en retrobølge, så det passe veldig bra ;)

Anka

12.01.2010 kl.11:35

Hei Hege..

Så først nå at du hadde vært innom min blogg i desember,, har visst vært litt i overkant opptatt med jobb. Men det jeg skulle si var at det var veldig hyggelig at du var innom og takk for kommentar.

Kikka på din blogg også, og du har da noen flotte unger. Så fine jenter da...

Vet du hvordan man gjør det om man vil lage en liste på bloggen sin over blogger man vil følge? Vet ikke om det går, men det hadde jo vært kjekt og mye enklere å følge opp.

Anka

Med andre ord

12.01.2010 kl.12:32

Anka: Takk for kommentaren. Man kan legge hverandre til som venner hos blogg.no. Da kommer det automatisk opp nye innlegg fra disse personene. :-)

Desperados

12.01.2010 kl.13:27

Jeg må si jeg er mest imponert over hvor godt holdt den tlf din er igrunn. For den er vel omtrent like gammel som deg? hehe. Men uansett, jeg synes det er godt å se du henger med i svingene.....mange damer på din alder tror faktisk fax er siste skrik.

Med andre ord

12.01.2010 kl.13:35

Desperados: Hehe. Du vet jo at jeg er en gammel dame, så telefonen min når nok ikke den alderen så lett. Kos deg dine fancy dupetitter, lille venn. Hilsen mormor. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits