Syk frøken

Uka er i gang og den startet med et pang! (Jeg er virkelig imponert over mine lyriske evner en tidlig mandags morgen. Eller ikke. ;-P)

Jeg våknet i natt av ei lita frøken som ropte og ynket seg. Andrine hadde fått feber. Så nå er det bare å innstille seg på å bytte ut lærerrollen med omsorgsrollen en dag eller to framover. Jobben er viktig, men jentene er selvfølgelig førsteprioritet. Vi skal gjøre det beste ut av situasjonen og prøve å ha det litt koselig, hun og jeg. Andrine er rimelig slapp, stakkars. Hun tar på seg selv rundt på kroppen og prøver seg med at hun kjenner ikke at hun er varm. Det er ikke så enkelt å forstå at hendene har samme temperatur som resten av den syke kroppen. ;-) Hun har forresten ingen tegn til forkjølelse, så jeg krysser fingrene for at det er "bare" er litt forbigående feber, som har funnet veien til minstejenta i Amboltveien i løpet av natta.


Ikke i toppslag... (Klikk på bildet for å se det i større utgave.)

Edit: Jeg hadde ikke før fått postet innlegget, før Andrine forteller at det "romler masse i magen min og den gjør vondt". Så var det ikke bare feber allikevel, da... Et glass Biola er nå fortært og jeg håper det roer den lille magen littegrann. :-)Her ser vi en atskillig mer opplagt utgave av vesle frøken Andrine enn hva som er tilfelle akkurat nå...

Ønsker deg god bedring, Andrine'n min! ♥

PS! Håper din kropp fungerer som den skal! ;-)

Én kommentar

Pearl

11.01.2010 kl.11:50

Heia!

Det går opp og ned, men jeg tar godt vare på de gode dagene :) Det er flere greie dager enn dårlige, selv om jeg har tunge følelser.

Det er noe i det du sier, at man føler man kjenner en annen når man leser. Sånn har jeg det stadig også.

Så fint det nederste bildet er!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits