Håndballseier og påfølgende kveldskos

Riska J12 slo SIF 1 (Stavanger idrettsforening) hele 15-8 i ettermiddagens håndballkamp. De kjempet knallgodt og spilte utrolig bra håndball. Forsvaret var nærmest pottetett og det ene gode angrepet avløste det andre. Riktignok ble jentene veldig slitne på slutten og spillet bar litt preg av det i sluttminuttene, men du verden for en overbevisende kamp! Tatt i betraktning at vi kun hadde én innbytter, er det enda mer imponerende. Det er slitsomt å måtte stå på banen med fullt trøkk gjennom (nesten) en hel kamp, men hva gjør vel ikke jentene for laget sitt!? Astrid er for øvrig som den berømte poteta, og kan brukes på mange plasser. I dag var hun målvakt én omgang, og spilte vekselsvis på streken og midtback den andre. Jeg kjenner at jeg er stolt av henne og samtlige spillere på laget "mitt". :-)

Vel hjemme igjen har vi lagd pizza og nå er godteskåla funnet fram. Vi riktig lørdagskoser oss, med andre ord. Benn har intet mindre enn 5 jenter å ta hånd om i kveld (Anna har besøk av bestevenninna si), men det takler han med glans. ;-)Jentene koser seg med TV og lørdagsgodt.

Denne lørdagen har forløpt uten de store hendelsene, men innlegget viser glimt fra livet vi lever og som vi setter pris på. Hva passer vel da bedre enn å henge på et tankevekkende sitat av Stig Johansson:

Alla dessa dager som kom och gikk, inte visste jag at de var livet.

Ta vare på hverandre og nyt kvelden videre! Selv skal jeg kose meg med familien og unne meg et lite glass rødvin... ;-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits