Positiv vinter

Tid for ny liste, folkens!

Det hender titt og ofte at tankene mine spinner så av gårde med meg etter at jeg har lagt meg om kvelden, at søvnen nekter å innhente meg. Da kommer de utroligste tanker poppende inn i det lille hodet mitt, og en og annen kreativ idé kan også dukke opp hvis jeg er heldig. For et par kvelder siden lå jeg og funderte på om det egentlig er noe bra med vinteren i det hele tatt, kald som jeg var på mine blå, stive tær. Hjernen var og ble tom! Lenge... MEN etter grubling opp og i mente, kom jeg fram til noe som jeg faktisk kan klare å putte inn på ei liste. ;-) Så, altså:

Liste over positive ting med vinteren:

♥ Man kan glede seg til vår og sommer!

(Egentlig kunne lista for min del sluttet her, men siden det da ikke hadde blitt noen liste, fortsetter jeg med et par punkter til. :-P)

♥ Man kan med god samvittighet kose seg innendørs med stearinlys, litt vin i glasset og krype sammen under ullpleddet uten å bekymre seg over at man heller burde kommet seg ut for å klippe gresset.

♥ Ingen irriterende mygg, fluer, veps eller andre insekter. (Bortsett fra de som fremdeles ligger døde og pryder opp lampene i taket, selvfølgelig.)

Der stopper lista, gitt! All ære til alle de som på en beundringsmessig måte spenner på seg ski, skøyter eller hva det måtte være for frivillig å utsette kroppen sin for fysisk aktivitet ute i minus x antall grader, men det er altså ikke meg.

Hvis noen har noen flere punkter som passer inn på min desidert korteste liste ever, tar jeg gjerne i mot tips, som selvfølgelig vil bli belønnet rundhåndet! ;-)Hva er egentlig fint med å finne bilen sin på denne måten når man trenger den? Nei, jeg må nok bare legge meg godt tilrette under den varme dyna mi igjen og gruble videre på positive ting med vinter og kulde. ;-)

Ha en f-f-f-f-f-fortsatt f-f-f-fiin og opplevelsesr-r-r-rik fredag, alle sammen. Brrr... Husk å kose deg litt, da!2 kommentarer

marthe ♥

08.01.2010 kl.12:25

fin blogg du har :-)

ville du komentert det siste inlegget mit på bloggen min? hadde blitt utrolig takknemmelig vis du kunne gjort det. Ha en forsatt fin dag

Idunn

08.01.2010 kl.12:41

Synes listen din var bra og oppsummerende, jeg. Det får jo være måte på hvor mye positivt man skal hale fram om denne kalde årstiden. Jeg har ikke mange grunner selv, men kan legge til disse:

- Utsikten. Det er noe veldig vakkert med en liten snøhvit gate hvor trærne ikke virker fullt så nakne lenger, og ingen biler har kjørt ennå. Altså, før den pene, hvite snøen blir grå og deprimerende.

- Å være ute og fryse for så å komme inn i et varmt hus, lure seg under et pledd (gjerne med sin kjære) og kose seg med en god film og en kopp kakao.

Ha en fin dag videre ;D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits