Sliten

Dagen i dag har vært av kategorien "Litt i slitsomste laget". På jobb var vi ute i snøen (og kulda) i 3 timer. Vi gikk opp i en lang og flott akebakke, elevene koste seg i snøen og noen nøt medbrakt kakao. Sola skinte og alle var fornøyde - helt til noen små tær ble litt i kaldeste laget. Da kom det samtidig noen tårer, som vi raskt sørget for å fjerne for å unngå at de frøs fast i de brannbilrøde kinnene. ;-) Siden jeg ikke hadde gradestokken i lomma, kan jeg bare anslå temperaturen til å ligge på rundt minus 12-14 grader. Som den ivrige amatørfotograf jeg er, hadde jeg naturligvis utstyrt meg med skolens eminente kompaktkamera for å forevige noen glimt fra den flotte vinterdagen. Kameraet var imidlertid ikke så glad i kulda som de akeglade elevene, og nektet dessverre å samarbeide. At jeg godsnakket med det og prøvde å varme det litt nøysomt inntil mine heller kjølige hender, hjalp dårlig. Det ble derfor ingen bilder på minnebrikken i dag, men derimot sitter alle fornøyde akere igjen med haugevis av gode glimt på sin egen innebygde minnebrikke.

Ettermiddagen har gått med til (i overkant mange) mer rutinepregende mor- og husmorsysler. Skal ikke kjede dere blogglesere med detaljer fra dette, men nøye meg med å konstatere at "hu mor sjøl" ikke orker verken blogging eller TV-titting eller noe som helst annet enn å innta min horisontale favorittstilling og bare si "Nattinatt".

Slenger på noen vinteraktivitetsbilder av min egen lille familie på tampen her, som en liten bonus til dere som fremdeles er våkne nok til å scrolle dere nedover... ;-)


Blogges i morgen! ♥5 kommentarer

Skikkeli fin header.Å nån utruli koselie vinterbilda me mye liv i! ha en fin kveld videre

Med andre ord

07.01.2010 kl.23:27

Takk for fine ord, de geldet meg. :-) Bildet til headeren tok jeg på en båttur utenfor Venezia. Vi kjørte rolig forbi og denne mannen gikk oppå muren nærmest "ba" om å bli fotografert. ;-)

Med andre ord

08.01.2010 kl.08:06

Det skulle selvfølgelig stått "gledet" over her. Det er fort gjort at det går litt (for) fort i svingene her av og til. ;-P

Malin

08.01.2010 kl.08:18

sv: Tusen takk for den fine kommentaren.

Jeg brukte nikkor 500mm f/1,4 igår for første gang.

Fikk den til jul av min kjæreste.

Det er ett hjemmelaget studio, og det er det som gjør at det lyse blir helt feil.

Har ikke hatt råd til noe enda, siden jeg nettopp har kjøpt nikon d90.

Kommer forhåpentligvis etterhvert :)

Med andre ord

08.01.2010 kl.11:58

Malin: Det forstår jeg godt, Malin. Man må ta en ting av gangen. :-) Objektivet ditt tipper jeg du kommer til å bli veldig fornøyd med. Regner med det er 50 og ikke 500 mm. ;-) Jeg har et tilsvarende, men med blender 1,8. Det gir sylskarpe bilder i studio. Vi høres!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits