God onsdag!

I dag kommer mine 3 øyenstener hjem til oss etter å ha vært hos pappaen sin siden før nyttår. Jeg gleder meg veldig til liv i huset igjen! Det blir hverdag med jobb, skole, lekser, kjøring og henting, oppfølging, møter, trening, kamper og alt som følger med. Innimellom slagene satser vi på husarbeid, matlaging, data(!), litt TV-titting og familiekos.Travelt? Jepp! Men det er sånn jeg liker det. :-)

Nå står husarbeid på programmet. Tenker som så at hvis jeg er mer enn normalt aktiv og effektiv så kan det alene bidra godt til å øke temperaturen i huset her. Haha. Med 17 kalde ute, skal det litt til å holde en komfortabel temperatur i heimen med de fyringsmulighetene vi har til rådighet, så da får jeg bidra med det lille jeg kan. Klarer i hvert fall å holde varmen selv hvis jeg flyr rundt med støvkosten som en furie. ;-) Så får vi heller vurdere om vi investerer i en vedovn ettervhert.Glad i dere, jentene mine!
(Dette bildet tok jeg i det lille studioet vårt før jul i forbindelse med julekortfotografering.)2 kommentarer

Rita

08.01.2010 kl.16:46

For noen fine jenter :D
Du må være stolt mor :)

Med andre ord

08.01.2010 kl.16:50

Rita: Takk, Rita. Jepp, jeg er stolt som en hane, ehh... Høne! :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits