Salg salg salg

For andre dag på rad har jeg vært på salg. I kveld gikk turen til Sandnes sentrum og Amfi Vågen. Med hjem i dag er det faktisk dress. Nei, jeg har ikke puttet inn et engelsk ord i bloggen, jeg snakker faktisk om en maskulin og norsk versjon av ordet. Ergo har Benn vært med på salg, og det er ingen dagligdags hendelse som kan forbigås i stillhet. Når han i tillegg til røykestoppen i går, også var på trening og ble (nesten) frivillig med på salg i dag, kan jeg jo ikke annet enn å fastslå at han er verdt å satse videre på. ;-) I alle fall fikk han kjøpt seg en fin, og i mine øyne, nødvendig dress. Da dressen lå i posen, var det derimot ikke lenge før han ville hjem. Jeg hadde litt smågodt som lokkemiddel i veska for å drøye tålmodigheten noen minutter ekstra. Det fungerer erfaringsmessig fint på små barn, og lynraskt kom jeg på at siden menn er som barn så... Vel - det var verdt forsøket, men det ble med "noen" minutter. ;-) Jeg har lært meg at hvis man tøyer strikken for langt, så ryker den. Derfor ble det hjemreise forholdsvis raskt, men det er nå helt greit det også. :-)

I løpet av disse to salgsdagene har jeg jammen funnet litt til meg selv også, se bare her:Gode, varme vinterstøvletter fra Skoringen. De er så gode at jeg nærmest gleder meg til å ta de på og gå ut i kulda. Da er det ille! HeheOverkneestrømper fra  Soaked in luxury og ring fra Glitter.Ullkåpe/jakke fra Soaked in luxury. Det er ikke helt enkelt å se detaljene på kåpa i dette bildet, men glad som jeg er i å posere, viser jeg meg gladelig fram på bildet uansett. Haha. Det er i hvert fall viktigere at jeg er fornøyd med kåpa enn med bildet, sånn for å se det positive i det. ;-)

Denne gangen har jeg faktisk klart å bare kjøpe ting på salg når jeg er på salg, og det er jo både nytt og imponerende! Vanligvis ender jeg opp med noen friske nyheter i posene jeg har med meg hjem. Så alt i alt kan jeg vel si meg fornøyd med salget dette året. :-)

Hadde egentlig tenkt å forbigå dagens negative hendelser i stillhet, men for å nyansere det positive bildet litt her, kan jeg jo fortelle at jeg har opplevd særdeles dårlig kundebehandling to ganger i dag og blitt ordentlig og uforståelig utskjelt én gang. Jeg overlever alt det, men er oppgitt over hvordan enkelte mennesker ser seg i stand til å la sin dårlige dag, sitt elendige humør eller PMS eller hva i alle dager som ligger til grunn, gå ut over akkurat meg! ;-)


7 kommentarer

05.01.2010 kl.22:36

Hvordan i all verden kan noen finne på å skjelle ut min uskyldige lille datter? Attpåtil uten grunn. For øvrig ser jeg at du har klart å svi av noen kroner idag og. Sleep well!

Benn Peter

05.01.2010 kl.22:46

"Nesten frivillig" fikk plutselig en ny dimensjon...

Malin

06.01.2010 kl.00:10

Sv: Tror kanskje jeg har ordnet slik at du kan kommentere :)

Du må prøve på nytt,så jeg slipper å stikke innom den gamle bloggen hele tiden :)

yen ♥

06.01.2010 kl.15:26

fine innkjøp ! :D

store vs små øredobber ?

http://yyen.blogg.no/1262716224_storeredobber_vs_smre.html

Med andre ord

06.01.2010 kl.15:34

yen: Takk for det. :-)

17.02.2010 kl.19:15

Guuuud vi har lik smak vi!!! De overknee sokkene elsket jeg..og samme med ringen!! Og den kåpa var jo bare lekker!!! Jeg elsker merket Soaked in luxury, men dessverre finnes det ikke her i trondheim. Har lagt min elsk på et merke som heter Ane Mone som selges på Kleins her. Men ganske dyrt..så det er plagg jeg har få av..men som jeg har unnet meg når jeg har litt ekstra til overs. :)))

Med andre ord

17.02.2010 kl.19:21

Anonym: Så kjekt da! Jammen bra at det er flere enn meg som har god smak. Hehe. Ane Mone har jeg ikke kjennskap til, men med den gode smaken du åpenbart har må jeg nok ta en liten rekogniseringsrunde. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits