Røykeslutt!

Etter ikke mindre enn 26 års damping, er det nå slutt. Benn har slutta å røyke!Bildet viser et lite stykke historie. ;-) Krysset symboliserer selvfølgelig at dette er en tilstand som ikke lenger er gyldig! Hehe.

Benn har min fulle forståelse for at det ikke er et enkelt skritt å ta, men det er et bra skritt å ta. For menneskeheten kan  det gjerne ikke sammenlignes med Neil Armstrongs første skritt på månen for drøye 40 år siden, men for Benn personlig er det nok muligens et vel så viktig skritt. Tenk deg sjøl, han har i gjennomsnitt røkt 20 sigaretter om dagen i 26 år. Som mattelærer koster det meg selvfølgelig lite å regne ut at det blir rundt regnet 189800 sigaretter. Ok da, jeg innrømmer at jeg brukte kalkulatoren. ;-) Med en pakkepris på rundt 80 kroner, vil han ved å holde seg unna røyk spare/tjene omlag 30000 kroner hvert år. TRETTITUSENKRONER! Aj, aj, tenk hva man kan bruke så mye ekstra penger til! Man kan fortsette nærmest i det uendelige og regne ut hvor lurt det er å ikke røyke, og bare føle på hvordan man plutselig kjenner seg styrtrik, økonomisk sett. Minst like viktig er det imidlertid at røykestopp gir en helsemessig super uttelling. Tenk bare hvor god kondis han får, hvor mye mindre sjansen for å få lungekreft blir og hvor godt han kan kjenne lukten av meg (Hmm... Kanskje jeg må dusje oftere heretter!? Hihi.). Uansett. Som han selv sier: "Det er ingen ulemper med å slutte å røyke!"  Så ønsker og håper jeg alt jeg kan at han tenker på dette når røyksuget herjer som verst i kroppen eller når vanen eller det sosiale aspektet gjør at fristelsen etter å ta seg en røyk er nærmest uutholdelig, slik at røykestoppen vedvarer og vedvarer og vedvarer. Akkurat som min kjærlighet til ham! ♥Dette innlegget dedikeres til kjæresten min med min ydmyke stolthet for at han fra og med i dag har stumpet røyken.

4 kommentarer

Astrid

04.01.2010 kl.20:20

Oi, det visste jeg ikke. :o

Bra han har slutta da, hehe .. Så på facebook at han skrev kjerringa hadde fått seg blogg, og at han var hovedpersonen, så da måtte jeg sjekke. ;-)

05.01.2010 kl.15:09

Koselig blogg, Hege! Klem fra Eli

Pearl

11.01.2010 kl.11:53

All kred til han! Jeg begynte å røyke igjen etter fødselen... Men det skal det bli slutt på! Snart.....

Med andre ord

11.01.2010 kl.11:57

Pearl: Lykke til med røykeslutten som skjer "snart"! ;-) Det må masse selvdisiplin og viljestyrke til, og tidspunktet må være det rette, men jeg er sikker på at du klarer det når du går inn for det. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits