Happenings i januar

Jeg har stor trang til å ha orden og system rundt meg. Det er vel ingen overdrivelse å kalle meg for strukturheten selv. Dette er på godt og vondt, selvfølgelig. ;-) Selv er jeg fornøyd når huset er ryddig, alle papirer er satt systematisk inn i permene og det ikke ligger en eneste krok i kroken(!) på boden og flyter, og ikke et sekund før. :-P Mine medbeboere er ikke alltid like overbegeistret over dette, og har ikke skjønt gleden av å jumpe ned i sofaen, utslitt av all ryddingen og fiksingen, og nyte utsikten av et strøkent hus, hehe. Må vel innrømme at det i noen få, helt spesielle tilfeller kan bli litt vel mye av det gode, men det må for all del ikke komme fram at jeg har sagt akkurat dette. Det kan og vil helt sikkert bli brukt mot meg titt og ofte. ;-) Uansett, noe av det jeg bruker systematikken min til er å lage lister. Noen ganger går det ut over Benn, som får ei liste over gjøremål, som jeg mener han bør gjøre, helst umiddelbart og med et smil, men i alle fall gjøre. Denne gangen har jeg lekt meg litt med å lage meg ei koselig liste med hendelser jeg ser fram til i januar. Ingen plikter eller kjedelige må-ting, derimot en oversikt som viser ulike happenings som gjør at jeg gleder meg til tiden vi har foran oss. Sånn er det hvert år. Så fort jula er pakket bort, ser jeg framover og gleder meg over lysere tider og vår i vente. Jada, jeg vet det er langt fram dit, men det går i hvert fall rette veien. :-)

Ja, så var det denne lista, da. ;-) Har en tendens til å skrive meg helt bort når jeg først er i siget. ;-) Her er noe av det jeg kan glede meg til i januar:

* Lage fotobok for 2009. Jeg bruker softwaren fra Elkjøp.
* Delta på fotomesse i Oslo sammen med Benn.
* Få helgebesøk av Ole André (min kjære bror) med familie fra Hurdal.
* Gå på salg!
* Lede håndballaget mitt, Riska J12,  i flere kamper
* Se på håndballherrene bite fra seg i EM i Østerrike.
* Ha tid og overskudd til å kose meg med vennene mine og familien min uten julestress.
* Ta bilder i studioet vårt.Makrobilde av en av amaryllisene mine, som jeg liker så godt. Dette ble tatt i studioet vårt med litt rødvin innabords, en meget sen romjulsnatt. ;-)

Nå er Benn og jeg på vei ut på en liten kjøretur. Vi tar selvsagt med oss hvert vårt kamera, og sikkert minst 20 kilo fotoutstyr! ;-) 

Håper du får en søndag ettermiddag akkurat som du ønsker den!

Hege :-)

Én kommentar

Astrid

03.01.2010 kl.18:27

Tipper dere tok mange bilder, hehe.. ;- )

Fin blogg da. :- )

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits