Vinterland

Snøen kom altså overraskende og i uvanlig rikelig monn til oss noen dager før julefreden senket seg, og satte selv den mest skeptiske i god, gammeldags julestemning. Nå virker det som kong Vinter har slått seg ned hos oss for en lengre periode. Gradestokken viser for øyeblikket ikke mindre enn 16 blå. Det er vel på nivå med at "vi har aldri hatt finere juletre enn i år", men jeg våger likevel påstanden om at "det har aldri vært kaldere på Hommersåk enn nå"! ;-) Uansett, det er deilig å krype under ullpleddet med noe varmt i koppen og surfe gjennom vinterbildene som har festet seg til minnebrikken min de seneste dagene.

Tenkte jeg kunne dele noen av dem med dere: Sprengkulda gir eventyrlig vinterstemning ved Lutsi.Sola presser seg gjennom frostrøyken og skaper stemning.Lag på lag med vakre snøkrystaller fester seg på intetanende kvister.Trærne står forfrosne, men majestetiske på rekke til pryd for forbipasserende ved Malmheim.

Ha en super lørdagskveld videre! Ta vare på hverandre og hold på varmen. ;-)

Hege :-)


3 kommentarer

Malin's photoblog

02.01.2010 kl.23:02

Oi!! :D For noen idylliske bilder! Nydelige :D

sv; Tusen takk, er veldig fornøyd! Fikk det i dag, er en ganske så stor overgang fra Nikon D40 og til Nikon D90 synes jeg! D80 har jeg hørt mye bra om :)

Hvilke objektiver har du? :) Alltid moro med nye følgere! :)

Med andre ord

03.01.2010 kl.12:50

Malin's photoblog: Ja, vil tro overgangen fra D40 er ganske stor. Tipper du kommer til å bli bra fornøyd med nyinvesteringen din! Jeg har hatt mitt D80 i knappe 3 år og har ingen planer om å bytte det ut med det første. Kameraet er noe av det kjæreste jeg eier. Det har vært min trofaste følgesvenn og fungert knirkefritt på tuuusenvis av bilder.

Jeg benytter 5 ulike objektiv; Nikkor 18-135 mm, Nikkor 50 mm 1,8, Nikkor 35 mm 2,0, Sigma 105 mm macro og Sigma 10-20 mm. Kan få til mye moro med det utstyret, men det er jo alltid sånn at man kan ønske seg mer og bedre. Prøver dog å holde fokuset på at det er fotografen, og IKKE utstyret som tar de gode bildene. :-)

Stine

03.01.2010 kl.20:42

Hei Hege,

Kjempefin start på bloggen din. Nydelige bilder med vakre ord til. :)

mvh Stine

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits