Fersk i bloggverdenen

Når kalenderen viser nytt år, begynner man på mange måter med blanke ark. Selv om mine ark for 2010 allerede er dekorert med fargestifter i all slags sterke farger, er det alltid rom for mer! Når jeg nå har pakket nisser og glitter, engler og julekrybbe lengst inn på loftet, har fortært pinnekjøttet og restene av kaker, nøtter og julegodis ikke lenger frister like mye, har jeg satt meg godt tilrette i sofaen for å prøve noe helt nytt. Jeg hopper inn i den spennende og ukjente bloggverdenen med et byks og erklærer meg herved som en førstereis blogger!

Vel er jeg impulsiv, men tanken om å blogge har streifet meg i lengre tid. Tiden har imidlertid ikke vært den rette. Ikke før nå! Jeg liker å formulere meg skriftlig (og også muntlig - må nok innrømme at jeg til tider skravler mer enn mine nærmeste kanskje liker å rope hurra over) og håpet er at en blogg kan være som ei moderne dagbok for meg, noe jeg kan bla tilbake i og mimre med etter hvert som tida flyr av gårde med oss. Hvis noen i tillegg vil bruke av tida si på å lese om meg og mitt og kikke på bildene, som jeg planlegger å publisere flittig, vil det være en hyggelig bonus.

Bloggen min vil nok i stor grad gjenspeile hverdagen min, fyllt av små og større opplevelser. Jeg er opptatt av foto og interiør, håndball, reise og data. Aller øverst på prioriteringslista står imidlertid mine 3 skjønne døtre. Livet ville vært tomt og meningsløst uten dem. Og så har jeg Benn. Heldige meg! Han er min samboer og beste venn, i tillegg til mye annet bra. ;-) På jobb har jeg ansvar for en gjeng med herlige, lærevillige og livsglade 3. klassinger. Som lærer er arbeidsdagene meget hektiske, men ikke desto mindre kjekke og givende. Dette og mye mer er hva jeg vil rable om på tastaturet ved ujevne mellomrom.

Jeg kommer til å holde en positiv tone på bloggen og den som venter på sladder og kriser, vil nok vente forgjeves. ;-)

Bloggen blir nok i kategorien "litt om mye", sagt "Med andre ord"...Her er jeg smilende og sprudlende hjemme i gata vår etter at vi rett før jul fikk det største snøfallet på Hommersåk på minst 40 år, i følge en vis nabo. ;-) Imaget er dog kun til ære for fotografen. Haha. Egentlig fryser jeg som fy og lengter til ei varm strand med lyden av bølgeskvulp og smaken av fargerik paraplydrink! ;-)

Hege :-)

2 kommentarer

Benn

02.01.2010 kl.14:54

Fin blogg med bra layout. Jeg skal prøve å henge på utover...

Thorleif

06.01.2010 kl.14:14

Hei Hege

Marta sendte link til bloggen din, så nå har eg tatt en titt. Du er flink å ta bilder ;-)

Hils Ben lykke til med røykekutt....... om hundre år er suget borte....

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits